HSB Norr

Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation med uppgift att bygga och erbjuda prisvärda bostäder för våra 36 000 medlemmar och även leverera en riktigt bra förvaltning. Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Våra tydliga värderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar hela vår verksamhet. Visionen är att vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet.

Projektledare om- och tillbyggnad

Vi söker dig som vill jobba med om-och tillbyggnadsprojekt i en organisation med ett av Sveriges starkaste varumärken och värderingsgrund. Våra tjänster riktar sig till bostadsrättsföreningar i första hand. Med din goda förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende i deras styrelser så är du rätt person för oss.

Arbetsuppgifter

Som projektledare och beställare  kommer Du att arbeta med planerat fastighetsunderhåll och om- och tillbyggnadsprojekt för våra bostadsrättsföreningar, andra fastighetsägare samt våra egna fastigheter. Som projektledare fungerar du som beställarombud gentemot våra bostadsrättsföreningar och övriga kunder. Du ska planera, upphandla, kontraktera och genomföra projekten. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många typer av projekt med en tät kontakt med våra kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleexamen eller erfarenhet förvärvad på annat sätt . Du har erfarenhet från projektledning och entreprenadjuridik samt erfarenhet från upphandlingar inom bygg- och fastighetsbranschen.

Du har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som projektledare behöver du vara en god kommunikatör med förmåga att involvera, motivera och skapa förtroende hos kunder och kollegor. Du är driven, självgående och planerar ditt eget arbete på ett kundorienterat sätt. Du är serviceinriktad i ditt arbetssätt och är ekonomiskt medveten för att se affären för både kund och den egna verksamheten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Skellefteå

Har du frågor ring

Pär Johansson Teamchef Konsult Mobil: 070-108 82 66 eller maila till par.johansson@hsb.se
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skellefteå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2017/37
Publicerat 2017-12-18
Sista ansökningsdag 2018-01-25

Tillbaka till lediga jobb